Onze clienten geven ons gemiddeld een 8.3 via Zorgkaart Nederland

Welkom op de website van Thuiszorg Comfort.

Hier vindt u informatie over de organisatie, de medewerkers en onze visie op zorg. Nieuwe cliënten zijn altijd van harte welkom en kunnen zich aanmelden via deze site. Ook kunt u gerust langskomen of even bellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wij doen niet aan wachtlijsten.

Telefoon bij spoed buiten
kantooruren: 06-52441310

Welkom op de website van Thuiszorg Comfort.

Hier vindt u informatie over de organisatie, de medewerkers en onze visie op zorg. Nieuwe cliënten zijn altijd van harte welkom en kunnen zich aanmelden via deze site. Ook kunt u gerust langskomen of even bellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek ! Wij doen niet aan wachtlijsten.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Snelle links naar handige pagina’s.

Ik wil zorg aanvragen

Personen alamering

Palliatieve zorg aanvragen

Ons werkgebied

Zorgaanbod

Uw kosten

Persoonlijk en professioneel

Actueel

Thuiszorg Comfort

Hoe vraagt u zorg aan?

U bent zich aan het oriënteren op zorg

Overweegt u gebruik te maken van de persoonlijke professionele zorg van Thuiszorg Comfort? Wij nodigen u van harte uit om – geheel vrijblijvend – contact met ons op te nemen via ons contactformulier op deze website, ons mailadres of via ons telefoonnummer: 050-5032553. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij ons kantoor aan de Beethovenlaan binnen te wandelen voor een nadere kennismaking en meer informatie.

Uw aanvraag van zorg

Heeft u de keuze gemaakt om gebruik te maken van onze dienstverlening? Wij heten u van harte welkom en zorgen er graag voor om de zorg voor u zo goed en prettig mogelijk te laten verlopen.

U meldt zich vervolgens bij ons aan voor zorg of u geeft bij uw huisarts/ziekenhuis aan dat u zorg van Thuiszorg Comfort wilt ontvangen. Onze wijkverpleegkundige komt dan bij u langs voor een intakegesprek en zal samen met u uw zorgvraag doorspreken en vaststellen. Indien het gaat om wijkverpleging dan worden de gemaakte afspraken vastgelegd en zowel door u als de wijkverpleegkundige ondertekend. Daarna kan de zorg starten.

Wanneer u langdurige zorg nodig heeft, huishoudelijke hulp of begeleiding? In dat geval zal onze wijkverpleegkundige u verder begeleiden naar het doen van een aanvraag bij het CIZ of uw gemeente.

Wij zijn Thuiszorg Comfort

Play Video

Actueel