Onze clienten geven ons gemiddeld een 8.3 via Zorgkaart Nederland

Uw kosten

Home > Uw kosten

Uw kosten

De kosten die u eventueel moet betalen zijn afhankelijk van welke zorg u ontvangt. In de volgende tabbladen kunt u de toelichting vinden en een inzage krijgen in uw kosten.

Wilt u meer informatie? Of heeft u een andere vraag? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op via het telefoonnummer 050-503 25 53 of stuur een bericht naar info@thuiszorgcomfort.nl.

Wijkverpleging

Voor wijkverpleging (verzorging en verpleging) heeft u een zorgtoewijzing nodig die door de wijkverpleegkundige van Thuiszorg Comfort gesteld kan worden. De wijkverpleging wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor de wijkverpleging betaalt u geen eigen bijdrage meer.

Met de volgende zorgverzekeraars heeft Thuiszorg Comfort een contract afgesloten:
Staat uw zorgverzekeraar er niet bij? Neem dan contact op met Thuiszorg Comfort voor de mogelijkheden. 

 • Zorgverzekeraar UMC
 • Interpolis
 • One Underwriting

Anderzorg

 • De Amstersfoortse
 • De Friesland
 • OWM Stad Holland
 • InTwente
 • ZEKUR
 • IZA
 • Centrale Verwerkingseenheid CZ Delta Lloyd en OHRA
 • CZ direct / Lancyr / Kruidvat

WMO

Woont u in de gemeente Groningen in de volgende postcode: 9741 t/m 9747 of 9790 t/m 9798 dan kunt u bij ons terecht voor huishoudelijke hulp via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). 

Voor WMO geïndiceerde huishoudelijke hulp moet u een indicatie in het bezit hebben. Uw gemeente is verantwoordelijk voor het afgeven hiervan. Per gemeente in Nederland verschilt het beleid rond het afgeven van een indicatie. In de Gemeente Groningen is het WIJ-team verantwoordelijk voor deze indicatie. U kunt zich bij hen melden voor de noodzakelijke informatie en indicatie.

Heeft u vragen over het aanvragen van een indicatie voor huishoudelijke hulp? Neem gerust contact op met Thuiszorg Comfort. Dit kan per mail: info@thuiszorgcomfort.nl, telefonisch via 050-503 2553.

WLZ

Om zorg vanuit de WLZ te krijgen, wordt er een WLZ-indicatie afgegeven. Deze indicaties worden door het CIZ gesteld. Voor deze zorg geldt een eigen bijdrage welke via het CAK geïnd en berekend wordt. De eigen bijdrage is inkomensafhankelijk. Op de website van het CAK kunt u hierover alles vinden. Wij hebben hiervoor een contract met Zorgkantoor Menzis voor Groningen.

Heeft u vragen over het aanvragen van een Wlz/indicatie? Neem gerust contact op met Thuiszorg Comfort. Dit kan per mail: info@thuiszorgcomfort.nl, telefonisch via 050-503 2553 of via onderstaande button. 

PGB

Thuiszorg Comfort biedt geen zorg vanuit een PGB. Wel kan Thuiszorg Comfort een indicatie stellen voor een PGB vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u vragen over het aanvragen van een PGB/indicatie? Neem gerust contact op met Thuiszorg Comfort. Dit kan per mail: info@thuiszorgcomfort.nl, telefonisch via 050-503 2553 of via onderstaande button.