Onze clienten geven ons gemiddeld een 8.3 via Zorgkaart Nederland

Zorgkaart

Home > Zorgkaart

ZorgkaartNederland

Thuiszorg Comfort hecht veel waarde aan de ervaringen van cliënten.

Wij staan altijd open voor ideeën en suggesties om onze zorg te verbeteren. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om zijn/haar ervaring met Thuiszorg Comfort te delen op ZorgkaartNederland. 

Deel uw ervaring op ZorgkaartNederland

Wat is ZorgkaartNederland? 

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op deze website delen mensen hun ervaringen met de zorg. Ook vindt u hier informatie die u kan helpen bij het kiezen van een zorgverlener. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Voor Thuiszorg Comfort is ZorgkaartNederland een instrument waarmee we kunnen zien wat volgens cliënten (en hun naasten) goed gaat en wat beter kan. 

Wie mag zijn/haar ervaring met Thuiszorg Comfort delen op ZorgkaartNederland? 

Iedereen die in aanraking komt of is gekomen met Thuiszorg Comfort mag zijn/haar ervaring delen op ZorgkaartNederland. Of u cliënt van Thuiszorg Comfort bent (geweest) of mantelzorger of naaste bent van een cliënt die zorg van Thuiszorg Comfort ontvangt of heeft ontvangen, wij stellen uw waardering zeer op prijs.   

Wilt u meer informatie? Of heeft u een andere vraag? We helpen u graag verder. Neem gerust contact op via het telefoonnummer 050-503 25 53 of stuur een bericht naar info@thuiszorgcomfort.nl